ING helpt amateurverenigingen

Campagne van zeeburgia avv

Nieuwe kleedkamers voor Zeeburgia

De coolste kleedkamers van Nederland!

Die vind je binnenkort bij Zeeburgia. Want met de steun van o.a. Zeeburgia Rebelz: Kenny Tete, Ouasim Bouy en Oussama Tannane, bouwen wij een nieuw clubhuis. Een nieuwe kantine, een fysio- en fitnessruimte, een ruimte voor huiswerkbegeleiding en 12 prachtige kleedkamers, met een larger-than-life afbeelding van onze Zeeburgia Rebelz. Het wordt echt fantastisch!

Jij kan ook helpen: 'd raag een steentje bij'!

We kunnen jouw steun goed gebruiken, dat kan al vanaf 5,- euro. Je helpt daarmee de nieuwbouw te realiseren. Voor donaties vanaf 50 euro hebben we een extra leuk bedankje: e en steen met jouw naam in het nieuwe clubhuis. Je kan uiteraard ook meer stenen doneren, bepaal zelf hoeveel je bijdraagt. Alle donateurs ontvangen een uitnodiging voor het openingsfeest. En we organiseren een Meet & Greet met de Zeeburgia Rebelz.

Klik op de button "Doneer nu" of maak jouw bijdrage over op rekeningnummer NL31INGB006084563 tnv AVV Zeeburgia. Vermeld daarbij:"Mijn Steen"+"de tekst op jouw steen" (max. 30 tekens incl. spaties). Op deze manier draag je letterlijk een steentje bij aan de toekomst van Zeeburgia.

Ontzettend bedankt voor je steun.

€25000
2016-03-21
Doneer nu

Campagne van acv

Kantine Make-over

Binnen het gehele project Kantine Make-over richt dit projectdeel zich op nieuw meubilair in een Grand-Café stijl, passend bij de nieuwe uitstraling van de kantine. Deze crowdfundingactie richt zich dan ook op donaties van leden, bezoekers, sponsoren en vrienden van ACV.

Streefdatum van de realisatie is januari 2016. U krijgt voor uw donatie een hele mooie kantine. Elk bedrag is welkom. U doet toch ook mee!

Via deze link kunt u nog kijken naar een mooie animatie van de Video Kantine Make-over. Art-impressions gemaakt door Architectenburo 12WAT uit Assen.

€6000
2015-09-18
Doneer nu

Campagne van nieuwland asc

Voetbaltassen

ASC Nieuwland B1 is een fantastisch team dat op de zaterdag uit komt in de 1ste klasse West 1. Het team wordt ondersteund door een grote supportersschare en wekelijks staan vaders, moeders, opa's, oma's, familie en vrienden langs de kant om te genieten van het spel van Nieuwland B1. De ploeg speelt in prachtige wedstrijdkleding (wedstrijdtenue & inloopshirt) en heeft onlangs via sponsoring ook trainingspakken gekregen. Helaas heeft het team echter nog geen voetbaltassen. Via crowdfunding wil ASC Nieuwland B1 geld ophalen om voetbaltassen te kopen. Steun ons aller ASC Nieuwland B1 en doneer een bijdrage!

€950
2015-11-01
Doneer nu

Campagne van fc blauw-wit beursbengels

Kantine facelift

Met deze inzameling willen we de kantine van Blauw wit Beursbengels opknappen. Het geld wordt besteed aan verf, schilders (in het geval van onvoldoende vrijwilligers), stoelen en bank, poster aan de muur etc. 2500 euro is niet veel maar hopelijk haalbaar voor onze kleine club.

€2500
2015-09-03
Doneer nu
Maak direct zelf een campagne aan